Telialigaen: Counter-Strike

Finner Wizard veien til nytt sluttspill?

Daniel «zykes» Jensen og resten av Wizard skal følge fjorårets suksessoppskrift.

Wizard er klare for ny sesong i Telialigaen.
Eivind Vond Døhlen/Good Game

Første lag på øvre halvdel av tabellen er Wizard. Overraskelseslaget fra høsten 2022 er tilbake med tilnærmet lik lagoppstilling som forrige gang. Wizard har klart å beholde fire av spillerne fra sluttspillet i fjor. Den svenske AWP-spilleren Alex «PALM1» Palm signerte etter sluttspillet for 777, og er blitt erstattet av Simen «sido» Rem.

Ønsker å kunne tilby fulltid

Anført av kaptein Daniel «zykes» Jensen vil trollmennene forsøke å sette de beste norske lagene ut av spill til tross for et marginalt budsjett. Organisasjonen har tidligere uttalt at de ikke har muligheter til å betale spillerne, men at de ønsker å gi de muligheten til å drive fulltid med Counter-Strike.

Gamer.no fortsetter nedtellingen mot Telialigaens vårsesong i Counter-Strike. Første runde spilles mandag 30.01, og Wizards blir å regne med også i år.

LES OGSÅ: Skottkärra triller inn til sjetteplass

Gøy å spille mot gode lag

Daniel «zykes» Jensen forteller til Gamer.no at laget ikke har noen forventninger før sesongen, men at de håper å underholde.

Dette er Wizard

Vis mer

no Daniel «zykes» Jensen
no Kristian «KORN» Hokland
no Jon Erik «ztk» Øygarden
no Bjørnar «BFR» Fauske Røn
no Simen «Sido» Rem

– Vi har ingen forventninger, men målet er å nå sluttspillet og levere noen underholdende kamper. Forberedelsene blir Faceit & egentrening. Vi kommer fortsatt til å spille uten lagtrening og håper på noen gode kamper i løpet av sesongen. Det blir nok akkurat det samme som i fjor, bare at vi bytter ut Palm med Rem. Vi går inn i ligaen med null press og spiller fordi det er gøy å spille seriøse kamper mot gode lag.

Daniel «zykes» Jensen skal sammen med resten av Wizard prøve å sikre seg enda et sluttspill.
Sindre Stien/Good Game

Ønsker å motbevise spådommen

Jensen gir favorittstempelet før vårens sesong til 777, men spår at det blir en trio som er nivåer over resten.

– Det er veldig vanskelig å spå hvem som vinner, men jeg tror favoritten til å vinne er 777, så ser jeg for meg at Metizport og Apeks Rebels klarer å komme til sluttspillet ganske komfortabelt.

Wizard-kapteinen forventer at Metizport kommer til å få det beste ut av spillerne sine, og at de vil prege sesongen.

– Jeg tror at Sindre «thomassen» Thomassen og Simon «yxngstxr» Boije kommer til å lære mye og ta steg av å spille sammen med Morten «zEVES» Christensen, Jonatan «Ruyter» Ruyter og Haris «H4RR3» Hadzic.

Det er heller ingen tvil om hvilken kamp på kalender som blir høydepunktet.

– Jeg syntes alltid at det er gøy å spille mot 777, det er nok kampen jeg ser mest frem til å spille.

Vi har spådd dere på 5. plass. Hva tenker du om spådommen?

– Vi får bare prøve vårt beste på å motbevise spådommen, slik vi gjorde forrige sesong, avslutter Jensen.

LES OGSÅ:– Ikke fornøyd om vi bare slår de tre lagene under oss

Hvorfor spår vi Wizard på 5. plass?

Wizard overrasket oss alle under forrige sluttspill, og var kun få runder fra å stikke av med selve tittelen i finalen mot Apeks Rebels. Også semifinalen mot de soleklare favorittene fra SKADE X er et oppgjør få vil glemme med det første. Vi tror likevel at tapet av Alex «PALM1» Palm gjør at Wizard er en del svekket fra forrige sesong.

De beste lagene skal likevel fortsatt være på vakt når de møter Wizard. Daniel «zykes» Jensen har vist at han kan dra mange overraskelser opp av hatten sin. Vi lander derfor på at Wizard havner på en femteplass, vel vitende om at trollmennene fort kan trylle seg inn i kampen om topp fire.

Gamer.no sin tabell så langt:

1.
2.
3.
4.
5. Wizard
6. Skottkärra
7. Bitfix Gaming
8. Infurity
9. Center Gaming
10. Jotunheimen

Siste fra forsiden