Spill tiger i postapokalyptiske Tokyo

Sony ønsker deg velkommen til jungelen i september.

Menneskeheten har endelig dødd ut, og dyrene er overlatt til seg selv. I Tokyo Jungle får du styre over femti forskjellige typer dyrearter rundt i postapokalyptiske Tokyo. Her er det de sterkestes rett som gjelder, og enten du er jeger eller byttedyr er målet å overleve. Du må jakte på andre dyr eller slafse i deg vegetarmat, samtidig som du passer deg for større og farligere dyr.

Utviklerne har lagt inn alt fra hunder og katter til løver, krokodiller, tigre og sjimpanser. Planteetere som giraffer, flodhester og gaseller inkluderes også. Vi får til og med kontrollere en Tyrannosaurus Rex, og en representant for dinosaurenes moderne etterkommere, nemlig hønen.

Spillet har blant annet en historiemodus hvor du får finne ut hvordan menneskene forsvant i utgangspunktet, og en overlevelsesdel hvor du må jakte, okkupere territorie, produsere nye generasjoner og generelt gjøre det du kan for å hindre at din dyreart utryddes. Underveis får du låse opp nye dyrearter og til og med kostymer du kan kle dem opp i.

Tokyo Jungle støtter også flerspiller for to spillere.

Sony har nå kunngjort at dette merkelige spillet, som er utviklet av japanske PlayStation C.A.M.P og Crispy’s, kommer til vesten. Det vil lanseres via nedlasting over PlayStation Network, og amerikanerne får spillet 25. september i år. Her i Europa må vi pent vente til dagen etter, altså 26. september, før vi kan leke villdyr i Tokyo.

Siste fra forsiden