Podkast

Rad Crew - Sesong 11, episode 10

Spillene som ødela New York

Inspirert av The Division snakker Rad Crew om ødeleggelse på stor skala i ukens podkast.

Velkommen til en ny episode av Rad Crew, der vi snakker om alle gangene The Big Apple har blitt lagt i ruiner eller på andre måter ødelagt i dataspill. Det er rett og slett spillene som ødela New York!

I nyhetene snakker vi såklart om Microsoft sin heftige øksing av sine egne studioer, og Nintendo sine spennende Nintendo Direct-nyheter.

Link er tilbake i The Legend of Zelda: Twilight Princess HD litt kjekkere enn før.
Nintendo

Vi får også tid til å diskutere Twilight Princess HD, Mario & Luigi Paper Jam Bros, og det så langt ganske spennende The Division. Vi håper inntrykket vårt av det spillet varer.

Denne uka fikk vi inn rekordmange svar på Ukens Spørsmål, noe som gleder oss stort. Spørsmålet var: hva var det siste spillet du kjøpte fysisk, og hvilket spill var det? Lytterne representerer et ganske bred spekter av forbrukere der noen har gått digital for lengst, mens andre foretrekker fysisk.


Rad Crew - Sesong 11, episode 10

Høreplanen:

  • 02:23 Spillene som ødela New York
  • 20:40 Nyheter
  • 51:22 Twilight Princess HD, The Division, Mario & Luigi Paper Jam Bros
  • 1:22:05 Ukens spørsmål

Siste Rad Crew-episode på Gamer.no

Og til slutt: Gamer.no har vært vår følgesvenn i flere år, så det er litt vemodig å melde at dette er siste episode som lages i samarbeid med dem.

Vi vil takke de utrolig kule folka i her på denne siden for et supert samarbeid, og vi håper at dere som hører på oss via Gamer.no vil følge oss til Radcrew.net, der vi har mer å annonsere neste uke!

For én ting kan dere stole på: Rad Crew er tilbake neste torsdag. Og uka etter der igjen. Og så mange uker, måneder og år vi bare klarer. Og vi skal fremdeles ha med Audun, Adrian og flere andre Gamer.no-personligheter på lasset så ofte det passer for alle.

Keep it rad.

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: The Legend of Zelda: Twilight Princess HD

Noen ord fra oss i Gamer.no:

Etter å ha vært fast inventar på Gamer.no flere ganger i uka gjennom flere år, går nå Rad Crew nye veier. Det er selvfølgelig svært trist å ta farvel med podkast-gjengen som vi har blitt så godt kjent med, og vi kommer til å savne dem veldig.

Det hele begynte i 2012 med Retro Crew-podkasten som var den første frukten av samarbeidet. Senere fikk vi også på plass publisering for Rad Crew-podkasten, og til sammen har godt over 200 episoder blitt publisert på Gamer.no mellom de to showene.

Vi ønsker gjengen alt godt videre, og takker for alt de har gjort for oss. Som Jostein nevner kommer flere av oss forhåpentligvis til å dukke opp i showet nå og da. Vi vet i hvert fall at trøndergubben Audun higer etter å spenne stemmebåndet og bli med på spillplapring så ofte det lar seg gjøre.

Så, til Rad Crew: Takk for alt, og lykke til videre!

Keep it rad.

Siste fra forsiden