Velkommen til vår nye podkast

Gamer.no inngår samarbeid med Rad Crew om retrosending.

En del lesere husker sikkert at vi prøvde oss med en håndfull podkaster et par år tilbake. Den gang snakket redaksjonen blant annet om spillmesser, vold i dataspill, kopisperrer og vår omfattende kåring av tiårets beste spill.

Nettradioprogram om retrospill

Jostein Hakestad er programleder i Retro Crew. (Foto: Privat)

Nå har vi lyst til å prøve oss igjen, denne gangen som et samarbeid med etablerte Rad Crew – en nettradio laget av en Stavanger-gjeng med over middels interesse for film, TV-serier og spill. Gjennom 87 episoder har de delt sine tanker og meninger om populærkultur med andre.

Sammen oppretter vi nå et nytt program kalt Retro Crew. Her blir fokuset gamle spill, gamle konsoller og gamle datamaskiner fra 70-, 80- og 90-tallet. Hvert program får sitt eget tema, og denne aller første episoden dedikeres til Super Nintendo Entertainment System, som mange anser som tidenes beste spillkonsoll.

Episoden varer i omtrent 30 minutter og går inn på selve maskinvaren og hvilke Super Nintendo-spill du bør prøve. Lytteren får også gode tips til hvordan man enklest får spilt de gamle klassikerne.

Hver episode blir også tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Hva er din beste Super Nintendo-opplevelse? Del dine minner med oss i kommentarfeltet under, så tar vi det med i neste sending. Kom gjerne med forslag til temaer også.

Les også: Nytt Super Nintendo-spill på vei

Siste fra forsiden