Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 15

Spillene som «snek» inn produktplassering

Rad Crew får også besøk av streamer og Spillpike Yngvil Osdal Runde denne uken.

Burger King

Ukens episode av Rad Crew handler om noe som det er lett å drive gjøn med – nemlig produktplassering i spill. Helt siden 90-tallet har spill med jevne mellomrom forsøkt seg på reklame eller produktplassering som en del av gameplayet, eller som bakgrunnsobjekter. Vi oppsummerer de fem beste (eller verste?) i topp 5-lista vår.

At Sneak King er på lista burde ikke overraske noen.

Videre har vi fått besøk av Twitch-streamer Yngvil Osdal Runde som også er kjent fra Spillpikene.no. Hun jobber seg gjennom alle Uncharted-spillene for første gang nå, og forteller litt om den opplevelsen. I tillegg har Marie, Stian og Jostein prøvd seg på Star Wars Battlefront-betaen.

Til slutt spurte vi lytterne: hva er det beste postapokalyptiske spillet? Og tro det eller ei, ikke alle svarene var Fallout.


Rad Crew - sesong 10, episode 15

Ukens tisdsplan:

  • (5:11 - 24:20) Topp 5 spill-produktplasseringer
  • (24:20 - 41:52) Nyheter
  • (41:52 - 1:15:45) Star Wars Battlefront, Uncharted Nathan Drake Collection, Transformers Devastation
  • (1:15:45 - slutt) Lytternes favoritter innen postapokalyptiske spill

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 8. oktober
Rad Crew, 1. oktober

Rad Crew, 25. september

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden