Spillerne krever informasjon fra Valve

Er lei av stillheten rundt Half-Life.

Sist gang vi fikk et nytt Half-Life-spill var da The Orange Box ble lansert i oktober 2007. Siden den tid har skaperne i Valve vært nesten helt stille om flaggskipserien sin, og det er fortsatt ingen som aner når vi får et nytt gjensyn med Gordon Freeman og den postapokalyptiske Half-Life-verdenen.

Denne stillheten begynner folk å bli lei av. Nå har en gruppe spillere opprettet en Steam-gruppe ved navn «A Call for Communication», og budskapet deres er enkelt: De vil at Valve skal fortelle hva som skjer med serien.

På tide Valve rekker spillerne en hånd?

På relativt kort tid har Steam-gruppen fått over 30 000 medlemmer, og denne helgen planlegger de sin første virtuelle demonstrasjon. De ønsker nemlig at så mange av gruppens medlemmer som mulig skal spille Half-Life 2 samtidig, den 4. februar, slik at spillet skal havne så høyt som mulig på Steams liste over populære spill.

På profilsiden til gruppen bedyres det at de ikke ønsker at Valve skal lansere neste Half-Life-spill tidligere enn planlagt, eller haste seg gjennom utviklingen. Det eneste de ønsker er mer informasjon fra Valve.

Det gjenstår å se hvor mye Valve bryr seg om kravet. Andre populære Steam-grupper, som 1€ ≠ 1$, har ikke lykkes å få særlig mye oppmerksomhet fra giganten.

Siste fra forsiden