Playdate

Spillkonsollen med sveiv åpner for forhåndsbestilling i juli

Playdate kommer nå med flere spill, inkludert det neste fra Papers, Please-skaperen.

Aaron Lee/Playdate

Det var i mai 2019 at vi først skrev om Playdate, den håndholdte spillkonsollen som er utstyrt med sveiv av alle ting. Siden den tid har det vært ganske stille rundt prosjektet, men nå gjør skaper Panic seg klar for å ta imot forhåndsbestillinger.

Playdate-utvikleren dro også sløret av en dokkløsning som fungerer som lader og høyttaler.
Aaron Lee/Playdate

I en kort videopresentasjon, som du kan se øverst i artikkelen, fortalte Panic at muligheten til å bestille åpner i juli. Akkurat hvilken dato i juli har teamet ikke landet på enda, men håpefulle kjøpere loves syv dagers varsel før dørene åpnes.

Angående faren for at folk stikker av med alle konsollene for å selge dem på eBay eller lignende forsikrer Panic om at Playdate teknisk sett ikke vil bli utsolgt. Det første partiet består riktignok kun av 20 000 eksemplarer, og førstemann til mølla får først konsoll.

Dobbelt så mange spill

Ellers kunne Panic meddele at Playdate har gått opp i pris siden kunngjøringen for to år siden. I stedet for 149 dollar vil den nå koste 179 dollar, eller snaue 1500 kroner. Det er fordi antallet spill som følger med den lille konsollen har doblet seg siden sist.

Spillere som kjøper får nå 24 spill med på kjøpet, som deles ut parvis hver uke over 12 uker. Spillene er spesielt designet for Playdate, og blant utviklerne som har hevet seg på lasset er Papers, Please-utvikler Lucas Pope.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Videre avduket Panic en ny dokkløsning for Playdate. Denne lader konsollen, fungerer som Bluetooth-høyttaler og kommer med en kulepenn i tilfelle man trenger noe å skrive med. Dokken er valgfritt tilbehør og har foreløpig ikke fått noen pris.

Playdate skal etter planen slippes senere i 2021.

Valve lager angivelig også en håndholdt spillmaskin.
Ifølge ryktene skal «Steampal» lanseres mot slutten av året »

Siste fra forsiden