Splatting på Steam

Fargerike The Splatters kommer til nye formater.

Den fysikkbaserte hjernetrimmeren The Splatters fikk mye ros da den dukket opp på Xbox Live Arcade tidligere i år. Nå har utviklerne fortalt at de jobber med versjoner for PC, Mac og Linux, og at spillet vil komme til Steam. Utgaven for de ulike datamaskinplattformene vil ha mange forbedringer i forhold til konsollutgaven:

– Vi elsker XBLA-versjonen av spillet, men vi lærte også svært mye av den. Å være liten og uavhengig har mange ulemper, men en av fordelene er at du får gjøre noe du tror på. Nå vil vi prøve en litt annen tilnærming, som vi tror vil være en meningsfull forbedring for spillet. Dette gir oss også mye interessant å forholde oss til, utenom det litt kjedelige arbeidet å overføre et spill fra én plattform til en annen, sier Niv Fisher fra utviklerstudioet SpikySnail Games.

Trailer for den nye utgaven.

På grunn av at utviklerne ønsker å gjøre noe ekstra ut av den nye versjonen har de ikke annonsert noen lanseringsdato enda. De håper imidlertid at nyhetene vil gjøre den verd ventetiden, både for nye kunder og de som allerede har testet spillet på Xbox 360.

Originalversjonen stakk av med en solid åtter i vår anmeldelse, hvor Øystein Furevik blant annet skrev følgende:

– Konseptet er kanskje enkelt, men spillet er proppfullt med gode ideer som er like godt gjennomført. Det starter enkelt, ved å bare skyte geléklumper mot bomber, men i et stødig tempo låser du opp et repertoar av teknikker som lar deg løse alle tenkelige fysikkproblemer som måtte komme i veien din. Det eneste som egentlig står mellom deg og de tre fagre stjernene du får for perfekt gjennomføring er kreativ og smart tenking.

Les også: Anmeldelse: Nimbus
Les også: Anmeldelse: Tiny Wings

Siste fra forsiden