Spøkerier og svømming i The Sims 4

Livssimulatoren får flere nyheter før jul, og de blir gratis.

Electronic Arts

Da The Sims 4 ble lansert tidligere i høst ble det møtt med blandet kritikk fra både seriens tilhengere og spillpressen. Det manglet mye som mange forventet at et nytt The Sims-spill burde ha, slik som muligheten til å svømmebassenger, samtidig som det for eksempel hadde litt få – og sære – yrkesvalg for simmene.

Det spøker for The Sims 4.

Booo-ho?

Nå har Electronic Arts lovet forbedringer. De har startet med å lansere en stor gratisekspansjon som gjenintroduserer spøkelser til spillet. Nå kan avdøde simmer komme tilbake for å skremme både etterkommere og tilfeldige forbipasserende, og hvordan de oppfører seg vil være avhengig av personligheten deres i livet, og måten de døde på.

Om en sim for eksempel brant ihjel vil det resulterende spøkelset kunne få pyroman-tendenser. Best å installere brannvarsler.

Klovner er irriterende. Spøkelsesklovner? Urgh. (bilde: Electronic Arts).

Spøkelser kan imidlertid mer enn å plage folk. De kan samhandles med, og siden dette er The Sims kan man også bli romantisk involvert med dem. Det kan til og med være man kan bringe dem tilbake fra de døde.

Oppdateringen inneholder også noen Star Wars-kostymer, av en eller annen grunn, og nye øyefarger til simmene.

Senere i år kommer svømmebassengene tilbake i nok en gratis oppdatering. EA har ikke sagt så mye om disse, men vi kan se frem til å få dem i november. Enda litt senere dukker nok en nyhet opp, nemlig flere karrierevalg for simmene. Denne vil også være gratis.

Vi var ikke superbegeistret for The Sims 4 slik det var ved lansering, så disse gratisoppdateringene er definitivt godt nytt.

Siste fra forsiden