Spotify til konsoll

Musikktjenesten kan komme til en konsoll nær deg.

Spotify har planer om å slippe ut et verktøy for utviklere denne uken. Dette vil gjøre det mulig for utviklere å programmere tjenesten inn i alt fra telefoner til TV og selvsagt, konsoller.

Planen om å flytte Spotify over til andre enheter ble kjent allerede i februar, da Techradar intervjuet medgrunnlegger av Spotify, Daniel Ek.

I et nytt intervju nevner Daniel Ek at Spotify holder på å bli en plattform og ikke en tjeneste. Forskjellen mellom denne og andre tilsvarende tjenester er at hvem som helst skal kunne lage en klient.

Skjermskudd fra Spotify

Spotify hvor som helst.

The Guardian melder at flere firmaer jobber med å integrere løsningen i sine apparater. Ingenting er bekreftet, men Ek nevner firmaer som Sonos og Logitech, som allerede har streaming-løsninger, og firmaer som Sony, med PS3 og Microsoft med sin Xbox 360. "Det er mange områder vi ikke har ressurser til å utvikle selv", melder Ek, og nevner at de holder på med en applikasjon til Iphone

Spotify er, for de som ikke kjenner til det, en tjeneste for streaming av musikk. Per dags dato er den gratis for de som har fått en invitasjon, men du kan betale for et dagspass eller abonnere på månedsbasis.

(Kilde: Techradar)

Siste fra forsiden