Spretter Kratos frem neste uke?

Mystiske Sony-hint setter fart i God of War IV-spekulasjoner.

Er det noe spillutgiverne vet å utnytte, er det at velvalgte «smuler» av informasjon kan utløse et skred på ryktebørsen – og dermed tilhørende oppmerksomhet i spillpressen.

Hvem er hevnlysten?

Denne gangen er det Sony som inviterer til spekulasjoner. Via den offisielle facebooksiden for PlayStation, har de nå sluppet et bilde hvor det oppgis en dato, 19. april, og teksten «Vil hevn gi frelse?».

Observante tilhengere har bitt seg merke i at den fulle nettadressen til bildet inneholder et mappenavn som vekker interesse, «GOWA_fb». Kan det være et nytt møte med Kratos vi får høre mer om neste uke?

Bildet Sony la ut.

Den siste tiden har vi i hvert fall fått flere indikasjoner på at et God of War IV kan være på vei. Tidligere i vinter åpnet en sørafrikansk nettbutikk opp for forhåndsbestilling av tittelen, og informasjon fra andre kilder tyder på at spillet vil få en september 2012-lansering.

I tillegg har komponist Timothy Williams ytret at han jobbet med musikk til et fjerde innslag i God of War-serien, skriver Gamespot.

En stillingsutlysning, hvor man søkte etter nettverksprogrammerere til God of War-teamet, har tidligere også hintet om at serien kan få en flerspillerdel.

Om det virkelig er Kratos' neste eventyr som er på trappene, får vi altså eventuelt vite mot slutten av neste uke.

Les også: Anmeldelsen av God of War III

Siste fra forsiden