Spy Hunter går til filmen

Zombieland-regissør skal stå bak filmadaptasjon.

En filmversjon av Midways arkadespill Spy Hunter har vært i produksjon siden 2003, men fram til nå har prosessen vært preget av store problemer. Manuset har blitt skrevet om flere ganger, og det har vært vanskelig å få en regissør til å ta på seg prosjektet. Det ser dog litt lysere ut for Spy Hunter-filmen nå som regissør Ruben Fleischer har sagt seg villig til å stå bak filmen.

– For meg er Spy Hunter en mulighet til å lage en ny spion-serie. Spy Hunter var mitt favorittspill da jeg var barn, men folk assosierer ikke spillet med særlig annet enn en kul bil. Det gir oss stor mulighet til å skape en ny figur og en ny filmserie, sier Fleischer i et intervju med Comingsoon.net.

– En råtøff og kul spionjeger som jakter på spionkjeltringer er et stilig utgangspunkt for mange gode idéer, og jeg håper vi kan klare å bringe de til live.

Filmadaptasjoner av dataspill har sjeldent blitt godt mottatt av et spill- og filminteressert publikum, men det virker som om Fleischer har den rette innstillingen til å få prosjektet gjennomført. Hans forrige film Zombieland ble godt mottat av kritikere og publikum, og var et frisk pust innenfor zombie-filmsjangeren. Så får vi se om han kan gjøre det samme med spionfilmen.

Les også: Comeback for Spy Hunter Les også: Warner samler Midway-klassikere

Siste fra forsiden