Square Enix avduker stjernespill

Star Galaxy byr på flerspillertevling i nettleservinduet.

Etter å ha lokket spillverdenen med en av sine velkjente nedtellingsklokker sist uke, avduket Square Enix i dag Star Galaxy. Spillets japanske nettside forteller, ifølge Polygon, at japanske spillere kan vente seg å tumle rundt i en type flerspillerspill mens de utkjemper diverse slag av stor skala. Samtidig skal de i føle en historie, bygge opp egne tropper og forsvare sin egen planet.

For øyeblikket virker det som om nettleserspillet er forbeholdt japanske stjernekrigere, etter som det ikke eksisterer noe nettsted på engelsk. Spillet skal være Flash-basert, er testet i Windows, og skal fungere på de fleste kommersielle nettlesere.

Mange hadde kanskje forventet noe Star Ocean-relatert etter forrige ukes lokkeklokke. Square Enix stjernerollespillserie har ikke hatt ett nytt innslag siden Star Ocean: The Last Hope i 2009, og tiden kan nok virke moden for mer manga-inspirert stjernehygge.

Spillet tar akkurat nå imot betatestsøknader, men stenger slusene allerede 18. desember. Å ha en viss japansk-språklig ferdighet kan være en fordel om man skal prøve å bryne seg på galaksekrigingen.

Les også: Anmeldelse: Star Ocean: The Last Hope Les også: Nytt fra Star Ocean-utvikler

Siste fra forsiden