Square Enix bekrefter Nosgoth

Skal være et flerspillerspill satt til Legacy of Kain-universet.

Square Enix har bekreftet ryktene om at det jobbes med et nytt spill satt til Legacy of Kain-universet. Spillet heter Nosgoth, men utgivergiganten er ikke klar for å gå ut med særlig mye informasjon om spillet. De planlegger nemlig å annonsere det på et senere tidspunkt, men har valgt å komme med en offisiell uttalelse på grunn av de mange ryktene rundt prosjektet.

– Vi kan bekrefte at dette spillet eksisterer og er under aktiv utvikling, og at det foregår i Legacy of Kain-universet. Men det er ikke et tradisjonelt, enspillerbasert Legacy of Kain-spill, skriver George Kelion fra Square Enix i en uttalelse nettstedet Eurogamer har fått tilsendt.

Nosgoth vil ikke minne om Legacy of Kain: Defiance.

Utvikles ikke hos Crystal Dynamics

Han fortsetter med å fortelle at spillet ikke er under utvikling hos Crystal Dynamics, som jobbet med Legacy of Kain-serien før de tok over Tomb Raider. Det virker som det kun er spilluniverset som er felles mellom Nosgoth og spill som Soul Reaver og Blood Omen, og at spillets handling ikke har så mye med de eldre spillene å gjøre. Hos VG247 meldes det at spillet heller ikke vil være et actioneventyr, slik de tidligere spillene var.

– Beklager at vi ikke kan si noe mer. Det vil komme en offisiell annonsering på et senere tidspunkt, og da vil vi avsløre spillet på en skikkelig måte. Så jeg kan ikke gå i detalj akkurat nå. Alle her hos Square Enix synes spillet virker kjempespennende, og vi gleder oss til å avsløre det i fremtiden, avslutter Kelion.

Dermed gjenstår det bare å se hva slags spill Nosgoth kan være. Med tanke på at spillet tilsynelatende er flerspillerbasert, er det kanskje ikke helt fjernt å mistenke at det blir et forsøk på å lage et arenabasert rolle/strategispill i den såkalte MOBA-sjangeren – slik som League of Legends og Dota 2.

Les mer: Anmeldelse av Legacy of Kain: Defiance

Siste fra forsiden