Final Fantasy-musikk

Square slapp plutselig en haug med Final Fantasy-musikk på Spotify og Apple Music

Square Enix

Fans av både Final Fantasy og musikk fikk noe å glede seg over denne uken, da lydspor fra så godt som hele rollespillserien fant veien til både Spotify og Apple Music. Det melder blant annet Game Informer.

Musikk fra Final Fantasy IX er også på listen.
Square Enix

Etter mange år med etterspørsel er det Square Enix som omsider har gjort det enklere å lytte til tonene fra de vanvittig populære spillene. Utvikleren har sluppet komplette lydspor for samtlige 15 hovedspill i serien, i tillegg til oppfølgere, diverse sidesprang og filmer.

Det er med andre ord snakk om mange, mange timer med musikk, fra kritikerroste komponister som Nobuo Uematsu og Yoko Shimomura.

Final Fantasy VII Remake-nytt på vei

Dermed har fans i det minste noe å høre på mens de venter på neste ladning med nyheter om Final Fantasy VII Remake. Square avslørte nylig at spillet blir å se på årets E3-messe, som avholdes i Los Angeles neste uke.

Den etterlengtede nyversjonen ble opprinnelig avduket i 2015, men det er først nå utvikleren har begynt å dele noen skikkelige detaljer. For en snau måned siden fikk vi se spillet i en lekker trailer, og mange håper at vi skal få en lanseringsdato på E3.

Final Fantasy VII Remake er fortsatt episodebasert.
Square deler opp spillet, for å få plass til alt »

Siste fra forsiden