STALKER-utviklerne har avduket et litt annerledes battle royale-spill

Fear the Wolves byr på dynamiske væreffekter, en dag/natt-syklus og en rekke dødelige farer.

Focus Home Interactive

Vostok Games, et studio bestående av tidligere STALKER-utviklere, trakk onsdag sløret av sitt inntog til battle royale-sjangeren. Fear the Wolves, som spillet skal hete, kombinerer det nå velkjente alle mot alle-konseptet med utviklerens forkjærlighet for en postapokalyptisk setting.

I spillets standardmodus slippes 100 spillere – enten alene eller i grupper på opptil fire – løs i en nådeløs og radioaktiv ødemark inspirert av Tsjernobyl. I kampen for overlevelse må de kjempe mot både hverandre og mot de mange farene som lurer i spillverdenen:

– På tvers av ødemarken trues alle av dødelige farer og dynamiske væreffekter. Kombinert med en dag/natt-syklus skaper dette et scenario der man hele tiden er nødt til å tilpasse sine strategier, forklarer utvikleren.

Farene kan riktignok også brukes til spillernes fordel, og det skal også være mulig å finne beskyttelsesutstyr som åpner for utforsking av ellers avgrensede områder.

Akkurat hva dette betyr vil trolig bli bedre forklart i tiden frem mot lansering, etter hvert som Vostok og utgiver Focus Home Interactive deler mer informasjon. Fear the Wolves har også en annen modus på lur, som ifølge utvikleren skal introdusere en intens og original vri til battle royale-sjangeren.

Spillet vil etter planen lanseres for PC og konsoller i løpet av 2018, men skal ut i Early Access på PC en gang før den tid.

Rockstar hiver seg visstnok også på battle royale-trenden.
Ifølge rykter får Red Dead Redemption 2 en battlegrounds-modus »

Siste fra forsiden