Star Wars Battlefront II får arkademodus hvor du kan bryne deg på boter

Samtidig har en ny, lengre video fra spillet også dukket opp.

Vi har blitt servert opplysninger om Star Wars Battlefront II i ganske lang tid, og nå har vi fått enda en godbit. På blant annet PlayStation-bloggen deles det nemlig nå mer informasjon om spillets arkademodus.

I arkademodusen vil spillere møte kunstig intelligente fiender i form av boter, som du kan bryne deg på i en rekke ulike scenarier. Tanken bak arkadefunksjonen er å gi spillere mulighet til å trene opp ferdighetene sine før man eventuelt kaster seg ut i den vanlige flerspillermodusen.

Arkademodusen kan konfigureres på mange ulike måter slik at man for eksempel kan endre vanskelighetsgrad og klassene som brukes av botene.

Blir tilgjengelig i betaen

Det vil bli mulighet til å teste arkademodusen i den nært forestående betaversjonen av spillet. I beaten vil modusen gi deg mulighet til å prøve deg på kamper med ti mot ti spillere, med boter som både allierte og fiender. I tillegg kan man velge en Hero-modus, hvor spilleren inntar rollen som Darth Maul og skal bekjempe horder av fiender på planeten Naboo.

EA

EA kan ellers opplyse at det vil bli mulig å ta med seg blant annet våpen og opplåste egenskaper fra den vanlige flerspillerdelen inn i arkademodusen når den fulle versjonen av spillet lanseres.

Star Wars Battlefront II slippes den 17. november til PlayStation 4, Xbox One og Windows. Den åpne betatestingen starter den 6. oktober, men om man har forhåndsbestilt får man tilgang allerede den 4. oktober. Spillet byr på mange endringer, først og fremst en fullverdig enspillerkampanje og heftige romkamper.

I forbindelse med kunngjøringen av arkademodusen slapp EA for øvrig også en ny, lengre video fra spiller som du kan se øverst i artikkelen.

Lyst på mer video fra spillet? Se 10 minutter fra romkampene i Star Wars Battlefront 2 »

Siste fra forsiden