Star Wars Battlefront 2-betaen har fått dato

Slå deg løs i verdensrommet til høsten.

EA

Oppfølgeren til Star Wars Battlefrontble omsider kunngjort i april i år, og da kom det frem at spillet skulle lanseres den 17. november. Det vil imidlertid bli anledning til å teste spillet en god stund tidligere enn det, viser det seg.

EA har nemlig kunngjort at den åpne betatestingen av Star Wars Battlefront 2 vil starte 6. oktober, og skal vare til og med 9. oktober. Alle som forhåndsbestiller får betatilgang allerede to dager tidligere – altså 4. oktober.

Delta i storstilt angrep

I betaversjonen vil spillere enten innta rollen som klonesoldat for Den galaktiske republikken eller som separatist, og delta i et storstilt angrep på planeten Naboo med 40 spillere. Du kan velge mellom de fire klassene «assault trooper», «heavy trooper», offisér og spesialist, som alle har sine unike oppgaver og egenskaper.

EA

Spillere kan også delta i grandiose slag med Star Wars-universets mange flyvende fartøyer. EA har valgt å ikke dele mange detaljer om denne delen av spillet ennå, men kan avsløre at det dreier seg om storslåtte «starfighter»-slag som finner sted i perioden fra den første Star Wars-trilogien, og at spillere må løse spesifikke oppdrag som er delt inn i faser.

Star Wars Battlefront 2 byr på mange endringer sammenlignet med det første spillet. Først og fremst får den nye tittelen en fullverdig enspillerkampanje, som EA har sagt vil by på en ny historie og helt nye figurer, men man vil også møte kjente figurer som Luke Skywalker.

Spillet lanseres til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Vi har allerede tatt en titt på spillet: Det byr både på mer action, mer innhold og mer Star Wars »

Siste fra forsiden