Se 10 minutter fra romkampene i Star Wars Battlefront 2

Ny video gir et godt innblikk i hva som venter oss.

For få dager siden fikk vi servert en trailer fra romkampene i det kommende Star Wars Battlefield 2, men nå har ivrige fans fått noe enda bedre å sette tennene i. I forbindelse med den pågående Gamescom-messen i Tyskland har EA nemlig gitt oss et mye lengre klipp fra spillet.

Den nye videoen gir oss hele 10 minutter fra selve spillet, og dermed også et vesentlig mer detaljert innblikk i hvordan de romskip-baserte kampene vil arte seg. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Klippet gir oss blant annet et godt innblikk i de ulike fartøyene man kan bruke, deriblant X-Wing, A-Wing og Y-Wing, og hvordan disse kan konfigureres og utnyttes til de ulike delmålene som spillerne har i kampene.

EA

Bedre flerspillerdel pluss ny enspillerkampanje

Romkampene er bare én av nyvinningene som introduseres i Star Wars Battlefront II, i håp om å gi spillet lengre levetid. Forgjengeren høstet kritikk for sin mangel på langsiktige mål, og det ønsker EA å rette på i det nye spillet.

I tillegg til å bre seg over alle de tre Star Wars-periodene, som utvider figurgalleriet betraktelig, lover EA og Dice et mer omfattende progresjonssystem for flerspillerdelen. Med flere muligheter til å tilpasse våpen, egenskaper og kjøretøyer håper utvikleren at spillere vil bruke mer tid på å utvikle spillfigurene og tilpasse opplevelsen akkurat slik man vil.

Ikke minst får spillet en fullverdig enspillerkampanje, hvor man inntar rollen som en kvinnelig kommandør for en av imperiets spesialstyrker. EA valgte å fokusere på Det galaktiske imperiet i enspillerdelen for å utforske hvordan organisasjonen fungerer på innsiden, og hvem imperialistene er som personer.

Star Wars Battlefront II slippes den 17. november til PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Du kan prøve Star Wars Battlefront II allerede før lanseringen.
Skytespillets flerspillerdel skal ut i betatesting i oktober »

Siste fra forsiden