Se mer fra enspillerkampanjen i Star Wars Battlefront II

Gå bak kulissene i ny video fra EA.

En av de store endringene i Star Wars Battlefront II er satsingen på en fullverdig enspillerkampanje, som spillere kan bryne seg på ved siden av flerspillerkampene. Nå har EA sluppet en video som gir et større innblikk i hvordan utvikleren har gått frem med enspillerdelen.

I den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, snakker EA blant annet om hva man kan forvente i rollen som Iden Versio, hovedpersonen i kampanjen. Versio er kommandør for en av imperiets spesialstyrker, kalt Infernal Squad, som beskrives som «like dødelig på bakken som i rommet».

EA

Imperiet i fokus

Ifølge EA ble Iden Versio født inn i tilværelsen som soldat for Det galaktiske imperiet, og hun har forberedt seg hele livet til rollen som kommandør. Videoen gir også en presentasjon av noen av de andre personene man vil møte i spillet.

Videre forteller EA at teamet ønsket å fokusere på Det galaktiske imperiet for å utforske hvordan organisasjonen fungerer på innsiden, og hvem imperialistene er som personer. Det er dette historien i kampanjen skal dreie seg om.

Star Wars Battlefront II skal i tillegg til enspillermodusen by på videreutviklet flerspillerdel som byr på kjente områder fra alle Star Wars-tidsepokene, storstilte kamper, massevis av både bakke- og luftbaserte kjøretøy og mange muligheter for konfigurering av firguren din underveis. Spillet skal slippes den 17. november til PlayStation 4, Xbox One og Windows,

Nylig kunngjorde EA for øvrig at betaen vil starte 6. oktober, og skal vare til og med 9. oktober. Alle som forhåndsbestiller får betatilgang allerede to dager tidligere – altså 4. oktober.

Vi har allerede tatt en titt på spillet: Det byr både på mer action, mer innhold og mer Star Wars »

Siste fra forsiden