StarCraft II kan få gratis flerspillerdel

Blizzard ser mot gratistilbud for å dra inn flere spillere.

Under en paneldiskusjon som skjedde i løpet av helgens Valencia eSports Congress kunne StarCraft IIs hoveddesigner, Dustin Browder, fortelle at de ser på muligheten for en helt gratis flerspillerdel til det populære strategispillet. Dette melder nettstedet PCGamesN.

Det som gjør at Blizzard ikke har hoppet på gratisspillkarusellen enda er at de ikke helt vet hvordan de skal få det til å gå rundt.

– Vi sliter med å finne ut hvordan vi skal få inn penger på det. Selv om det sikkert kan være morsomt for meg å spille mot noen som bare har halvparten av enhetene tilgjengelig, kommer ikke det til å være en opplevelse som er tilfredsstillende for spillerne, utdyper Browder.

StarCraft II er ett av de mest populære e-sport-spillene.

Det å bevege seg mot gratisspillsegmentet vil i så fall være et logisk steg for Blizzard. Flere av de største konkurrentene opererer allerede med gratismodellen, slik som kommende Dota 2 og League of Legends. Selv om Blizzard og StarCraft II fremdeles drar inn gode tall er det sikkert lurt å ikke ignorere hva som skjer på gratisfronten og i e-sport-miljøet.

For øvrig skal vi i Gamer.no arrangere en turnering i StarCraft II i oktober via vårt turneringsopplegg Gamer's Paradise der man kan kjempe om heftige premier og, heder og ære. Vi kommer med mer informasjon om regler og en konkret dato i tiden som kommer.

Les også: Sniktitt: StarCraft II: Heart of the Swarm Les også: League of Legends-gjengen vil belønne god oppførsel

Siste fra forsiden