Steam lar deg spille 10 spill gratis fra i dag og ut helgen

Både store og små spill låses opp for alle frem til mandag.

XCOM: Enemy Unknown burde du virkelig prøve.
2K Games

Har du ingen planer foreløpig denne helga, er det bare å bunkre opp med snacks og drikke foran PC-en. Steam låser opp 10 spill til alle brukere allerede fra klokken 19:00 torsdag ettermiddag, og holder slusene åpne helt til mandag. Dette forteller Steam-eier Valve i en pressemelding.

Spillene man kan nyte frem til da er:

Du burde prøve XCOM: Enemy Unknown.

Steam ser antageligvis på dette som en mulighet til å selge noen ekstra kopier av de nevnte spillene, og hevder at alle titlene skal legges ut på billigsalg under perioden.

Her på Gamer.no kan vi i hvert fall anbefale XCOM: Enemy Unknown, Grid 2, Injustice: Gods Among Us og Trine 2 som våre anmeldere lovprist tidligere. I tillegg tror vi det er verdt å ta en titt på strategispillet Company of Heroes 2 og bankranermoroa Payday 2 om du har nok tid.

Prisendring for Norge

Nylig skiftet Steam om fra å bruke euro til norske kroner som valuta for norske kunder. Vi tok en kjapp sjekk, og fant ut at prisnivået virker å ha gått ned generelt, i det meste med nesten 20 prosent.

For å raskt sjekke hvordan prisnivået til Steam ligger kontra andre regioner, kan man bruke Steamprices.com. En kjapp titt avslører at prisnivået fremdeles ligger lavere i Norge sammenlignet med Europa.

Steam oppdaterte også nylig butikkinterfacen, og la til en spennende funksjon.
Nå kan du følge folk som gir deg anbefalinger direkte i klienten »

Siste fra forsiden