Gjensyn med Project Offset

Stille før stormen?

Skaperne av Project Offset vil snart snakke mer om det spennende spillet.

Project Offset er et førstepersons actionspill satt til et middelaldersk fantasyunivers, som fikk mye oppmerksomhet da utviklerne lanserte flere imponerende videoer. I den siste tiden har det imidlertid vært stille rundt prosjektet.

For litt over ett år siden ble utviklerstudioet bak spillet kjøpt opp av Intel, og i tiden som har gått siden oppkjøpet har det skjedd mye i kulissene.

Nå har utviklerne relansert nettstedet sitt, hvor de forteller litt om det som har skjedd. Teamet bak spillet og teknologien har vokst betraktelig i det siste året, og spillet har gjennomgått en del designmessige forandringer.

Teamet har også fått mye mer ressurser til rådighet, og Project Offset skal ha gjort store fremskritt både når det gjelder teknologi, spilldesign og historiefortelling. I tillegg har utviklerverktøyene blitt langt mer avansert.

I følge studiosjef Sam McGrath vil teamet snart være klart til å vise for hele verden hva det er de har brukt tiden på. I mellomtiden får du en liten sniktitt ved å stikke innom nettstedets videoseksjon, hvor du kan se to ferske videoer.

Den ene fokuserer på utviklerverktøyene, og den andre viser et eldgammelt tempel som blir ødelagt av tilsynelatende magiske meteorer.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden