Stjernekrigen fortsetter i Endless Space

Populært romstrategispill får omfattende utvidelse.

Det populære romstrategispillet Endless Space har fått fire omfattende gratisoppdateringer etter sin lansering i fjor sommer. Nå har utviklerne annonsert spillets første kommersielle ekspansjonspakke, Endless Space: Disharmony.

Pakken vil lanseres i sommer, og vil være å finne både som nedlastbart innhold for spillet og som et fysisk produkt i ordinære spillbutikker. Det er som vanlig Iceberg Interactive som står for utgivelsen.

Mange nyheter

Disharmony vil blant annet inkludere en ny spillbar rase. Denne heter The Harmony, og har siden tidenes morgen vært på en reise mot universets sentrum. Men det mystiske «støvet» som har gjort så mye positivt for de andre rasene i spillet har vist seg å være en pest og en plage for The Harmony. Nå har de bestemt seg for å utrydde pesten en gang for alle, og det innebærer å ødelegge alle infiserte planeter.

Siden den nye rasen er mineralbasert ser den ikke forskjell på bebodde og ubebodde planeter, og utviklerne hos Amplitude Studios lover at de som velger å styre denne fraksjonen får en helt annerledes opplevelse enn det man er vant med i Endless Space.

Andre nyheter inkluderer jagerromskip og bombere, samt nye formasjoner som kan brukes i slag. Systemet for design av skip har også blitt endret, og spillet vil nå få nye mekanismer for invasjoner av planeter. I tillegg skal de datastyrte motspillerne ha fått seg en kraftig oppgradering.

Om du ikke har testet Endless Space kan du lese vår anmeldelse, der spillet fikk en solid åtter i karakterboken.

Les også: Bygg og krig i verdensrommet
Les også: Anmeldelse: StarDrive

Teaser-video.

Siste fra forsiden