Stjerneregissør til Warcraft-filmen

Blizzard sparer ikke på kronene når WOW nå blir film.

Spillfilmer har desverre blitt noe man ikke gleder seg til. Tvert imot gruer man seg ofte til å se dårlige skuespillerprestasjoner og elendig manus fornedre spillene som vi er så glad i. Det siste spillet som føyet seg inn i denne rekken var den horrible Street Fighter: The Legend of Chun-Li.

Nå er det imidliertid blitt kjent at Blizzards Warcraft-verden får sitt eget Hollywood-eventyr og regissøren blir ingen ringere en Sam Raimi. Raimi har tidligere regissert kritikerroste filmer som horrorfilmene i Evil Dead-serien, westernfilmen The Quick and the Dead og den forholdsvis nye thrilleren Drag Me to Hell. Han har også vist at han kan levere varene i blockbustere med stort budsjett i Spiderman-filmene.

Med seg på laget får han den annerkjente produsenten Charles Roven. Han har produsert klassikere som Twelve Monkeys og Three Kings, og også de nye storfilmene Batman Begins og The Dark Knight. Av hans mindre kritikerroste prosjekter kan vi trekke frem Bulletproof Monk og Scooby Doo 2: Monsters Unleashed.

Sam Raimi har uttalt at "I kjernen av Warcraft finnes en fantastisk, actionfylt historie. Jeg er svært begeistret for å arbeide med et så hardslående produksjonsteam for å bringe dette prosjektet ut på det store lerretet." Filmen skal produseres av Legendary Pictures, som var involvert i begge de siste Batman-filmene, samt Superman Returns, 300 og Watchmen. Det ser ut til å bygge opp til et actionfylt og spesialeffektspekket Warcraft-eventyr.

Kilde: pressemelding.

Siste fra forsiden