Stor 3DS-oppdatering utsettes

Men her er hva du kan forvente når den lanseres.

Nintendo har tidligere annonsert at de sent i mai ville lansere en oppdatering for sin ferske 3DS-konsoll, som blant annet skulle inkludere den etterlengtede nettbutikken for spill. Oppdateringen er nå utsatt til 7. juni i Europa.

Nintendo har ikke fortalt hvorfor oppdateringen er utsatt, men en representant for Nintendo bekreftet overfor Eurogamer at den kom til å inkludere både nettbutikk og nettleser:

– Ved å laste ned den gratis oppdateringen via nettet, kan Nintendo 3DS-brukere benytte seg av en rekke nye funksjoner og forbedringer, inkludert en nettleser og tilgang på Nintendo eShop, hvor de kan finne og kjøpe nedlastbart innhold.

Nettstedet Übergizmo har oversatt en artikkel fra spillbladet Famitsu, som ser ut til å lekke litt mer informasjon om hva vi kan forvente oss av oppdateringen.

I tillegg til 3DSWare får vi mulighet til å importere DSiWare-spill til konsollen. Dessuten får vi flere Virtual Console-kanaler. GameBoy, Game Gear, GameBoy Color og til og med PC Engine blir representert. Mer nostalgi får vi i 3D Classic, en kanal som lar oss spille klassiske spill i 3D. Denne inkluderer titler som Excitebike, Legend of Zelda og Xevious.

Siste fra forsiden