Battlefield 4

Stor Battlefield 4-pågang etter kunngjøringen av Battlefield 2042

EA måtte utvide serverkapasiteten for spillet.

EA

Et nytt Battlefield er på vei og fans kan tilsynelatende knapt vente. Etter forrige ukes kunngjøring av Battlefield 2042 har spillere flokket til eldre innslag i serien, og spesielt Battlefield 4 har blitt meget populært igjen.

Spillere bruker Battlefield 4 som en smakebit på Battlefield 2042s moderne krigføring.
EA

I en melding på sine nettsider fortalte EA at pågangen ble så stor i enkelte deler av verden at teamet måtte utvide serverkapasiteten for spillet. Heretter skal det bli kortere køer og mer spilling, lover utvikleren.

Bare på Steam har antall Battlefield-spillere vokst kraftig siden Battlefield 2042-avdukingen. Battlefield 4 doblet sin rekord for samtidige spillere på Steam, og også Battlefield V og Battlefield 1 har hatt mye trafikk.

Moderne krigføring

Etter å ha utforsket første og andre verdenskrig i sine to forrige spill tar det neste Battlefield-innslaget turen tilbake til fremtiden. Battlefield 2042 dropper enspillerkampanjen og kjører fullt fokus på flerspillerdelen, med svære kamper for opptil 128 spillere på samme kart.

Lansering er satt til 22. oktober, og Battlefield 2042 kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. Den forrige konsollgenerasjonen skal altså også med, riktignok med begrensninger knyttet til spillertall og diverse funksjonalitet.

Den første «gameplay»-videoen ble avduket på E3.
Se hvordan det blir å spille Battlefield 2042 »

Siste fra forsiden