Stor oppgradering for Steam

Valve med omfattende forbedringer for Steam-samfunnet.

Valve har tydeligvis tenkt å sette sitt preg på Gamescom-uken. Ikke bare har de annonsert en stor oppdatering for et av markedets mest populære flerspillerspill, Team Fortress 2, men de har også fortalt at Steam vil få store nyheter i løpet av høsten.

Denne uken vil de annonsere en rekke oppgraderinger for Steam-samfunnet, og de har allerede begynt med å fortelle at hvert spill på tjenesten nå vil få sin egen «hub». Dette blir en slags sentral som skal fronte brukerskapt innhold, og her inkluderes alt fra skjermbilder og video tatt av brukerne, til ekstrainnhold som nivåer, modifikasjoner og gjenstander distribuert via Steam Workshop.

Brukerskapt innhold i fokus.

Disse sentralene vil også åpne opp for diskusjon rundt spillene direkte fra Steam, og uavhengig av det allerede eksisterende forumet (som er en separat tjeneste).

– Det nye Steam-samfunnet handler om å vise frem det beste innholdet spillerne har laget. Med over 89 millioner skjermbilder, videoer, modifikasjoner, nivåer og gjenstander, pluss nyhetsartikler og produktoppdateringer, har miljøet skapt en utrolig mengde innhold rundt deres favorittspill, sier Valves Emily Kent i en pressemelding.

Valve vil kunngjøre en ny Steam-nyhet hver dag frem til 16. august. Du kan holde deg oppdatert på nettstedet deres. Per dags dato er det over 2000 forskjellige spill til salgs på Steam, som har over 40 millioner brukere verden over.

Les også: Steam vil selge nytteprogrammer
Les også: Du velger hva som kommer på Steam

Siste fra forsiden