Store eksplosjoner i nytt helikopterspill

Thunder Wolves lar deg kjempe om luftherredømme med tungt skyts.

Man kan neppe anklage Ubisofts nyannonserte Thunder Wolves for å ta seg særlig seriøst. Dette er et helikopterspill for Xbox 360, PC og PS3, hvor poenget ganske enkelt ser ut til å være å skape så mye ødeleggelse som overhodet mulig.

Ubisoft gir et lite inntrykk av hva vi kan forvente oss av Thunder Wolves ved å beskrive noen av oppdragene i spillet. Du må blant annet heise ned kommandosoldater på tog i bevegelse, beskytte en konvoi som frakter et atomstridshode og kontrollere en torpedo på veien mot målet sitt, et slagskip.

Spillet inkluderer åtte helikoptre i tre forskjellige klasser, og noen fokuserer mer på å holde seg skjult mens andre handler mer om å ha med nok eksplosiver til å flate ut en middels stor norsk by. Du kan også oppgradere og skreddersy helikoptrene underveis. Totalt skal det være over 30 kombinasjoner å velge mellom.

Det er også mulig å samarbeide med en venn. Da vil han eller hun få kontroll over våpensystemene til helikopteret, mens du styrer det.

Thunder Wolves vil lanseres via digital distribusjon, og kommer i løpet av første kvartal neste år. Det utvikles av ungarske Most Wanted Entertainment.

Siste fra forsiden