Fight Night tilbake i ringen

Store, halvnakne menn

Men det blir ikke noe gjensyn i år.

I motsetning til de fleste andre sportspill fra EA har ikke bokseserien Fight Night blitt en årlig affære. Det var for eksempel tre år mellom Fight Night Round 3 og Fight Night Round 4, og ifølge en fersk pressemelding blir det ikke noe gjensyn med serien i år. EA melder nemlig at neste Fight Night kommer i 2011.

Han ser iallefall hardt skadet ut.

Kommende Fight Night Champion skal «sette en ny standard» og «flytte grenser», men heldigvis inneholder pressemeldingen også noen få, konkrete detaljer i tillegg til PR-språket.

Fysikken og animasjonen skal ha blitt finjustert siden Fight Night Round 4, og grafikken skal ha også ha fått seg et løft. Dette innebærer blant annet mer naturtro skader for å bedre demonstrere brutaliteten i boksing.

Den største nyheten er likevel et nytt kontrollsystem som kalles «Full Spectrum Punch Control». Detaljene rundt det er uklare, men målet er å skape mest mulig realisme og samtidig gjøre det mer tilgjengelig for brukeren. EA hevder spillet blir det mest brukervennlige hittil i Fight Night-serien.

Vår anmelder var svært begeistret for Fight Night Round 4, men mente nettopp at kontrollene var litt vanskelig å sette seg inn i. Forhåpentligvis kan EA fikse den biffen innen spillet lanseres på Xbox 360 og PlayStation 3 en gang i 2011.

Siste fra forsiden