Storkrig i nye Carrier Command

Kjemp deg gjennom enorme miljøer.

Det har gått noen år siden Bohemia Interactive kunngjorde at et nytt Carrier Command-spill var under utvikling, men på årets E3 har de endelig sluppet ny info om spillet.

Carrier Command: Gaea Mission slipper deg løs i et enormt spillområde som inkluderer 33 unike øyer og seks ulike klimasoner. Du får kjempe i lufta, på landjorda og på havet, og spillet kombinerer første- og tredjepersons action med strategiske elementer.

E3-traileren.

Underveis får du oppleve en dyp historie satt til Gaea-universet. Du starter som en ordinær soldat, men får etter hvert styre ditt eget hangarskip.

Når du får kontroll over flere enheter samtidig kan du hoppe mellom dem som du vil, samtidig som du kan programmere de ulike datakontrollerte enhetene til å oppføre seg slik du ønsker det på slagmarken.

Du får også produsere nye våpen og hjelpemidler for hangarskipet og de andre kjøretøyene. Men du har ikke evig med ressurser, og må holde et øye med både drivstoffmengde og ammunisjon. Ved å bygge baser på de ulike øyene kan du skaffe ressurser. Basene kommer i tre varianter, fokusert på forsvar, gruvedrift og produksjon.

Spillet skal lanseres for «alle store plattformer» i løpet av første kvartal 2012. Sjekk det nylanserte offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden