Storspill utsettes kraftig

Spec Ops: The Line blir ett år forsinket.

Da vi kikket på interessante Spec Ops: The Line under fjorårets Gamescom, var planen for skytespillet at det skulle slippes i løpet av sommeren 2011. Nå har de planene gått i vasken.

Spec Ops: The Line.

Ifølge utgiver Take-Two har spillet fått et helt nytt slippvindu, nemlig første halvdel av finansåret 2013. Det vil i praksis si mellom 1. april og 30. september 2012.

– Jeg tror Spec Ops: The Line blir noe litt mer enn et hjernedødt actionspill. Referansene til Heart of Darkness og Apocalypse Now er soleklare, og det hintes kraftig om at obersten vi er sendt inn for å redde har klikka helt i vinkel. Lyder det kjent?, skrev jeg i min sniktitt på spillet, som finner sted i et kaotisk Dubai.

Nyheten kom da Take-Two informerte investorer om ståa i selskapet, det skriver utgiveren i en pressemelding. Man tjente nesten 50 millioner dollar i forrige finansår, opp fra et tap på 123 millioner dollar året før. Det er mye takket være Rockstars Red Dead Redemption, som har solgt over 8,5 millioner eksemplarer.

Selskapet understreket også at spillene Agent og Max Payne 3 fortsatt er under utvikling, selv om det har vært stille fra den kanten lenge.

Videre ser Take-Two et stort potensial i ferske L.A. Noire fra Team Bondi/Rockstar, og hinter til at dette er en merkevare min vil satse videre på med full kraft. Dermed er sjansene for en oppfølger stor, spesielt siden salget har vært solid den første uken.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden