Storstrategi i verdensrommet

Du kan være med på å utforme romstrategispillet Endless Space.

Franske Amplitude Studios har annonsert sitt første spill, Endless Space. Dette er et imperiebyggespill satt til verdensrommet, for PC og Mac. Det skal lanseres via digital distribusjon, og utviklerne ønsker å involvere spillerne og deres ideer så tidlig som mulig. I den forbindelse har de lansert et nettsted som de kaller Games2gether.

I Endless Space må du lede sivilisasjonen din ut i verdensrommet. Underveis vil du møte andre sivilisasjoner, som du kan drive diplomati og handel med – eller gå til krig mot. Spillet foregår i et rikt univers fullt av rester etter eldgamle sivilisasjoner, og mange av disse restene kan være ekstremt verdifulle for de som finner dem.

Spillet introduseres av GlaDOS' franske fetter.

Spillet har åtte forskjellige, spillbare raser, men det er også mulig å designe dine egne raser som i Master of Orion-spillene. Et interessant element er at du kan dele slike raser med andre spillere, og dermed spille mot raser designet av dine venner.

Vi loves også muligheten til å skreddersy egne romskip ved hjelp av ulike moduler. Skipene kan settes sammen i flåter, som du kan optimalisere for ulike situasjoner.

Spillet er turbasert, men turene tas samtidig. Det har også støtte for flerspiller over nettet.

Du kan finne mye mer informasjon på det offisielle nettstedet, hvor du også kan sjekke hvor langt utviklerne har kommet med utviklingen. Du kan også være med å stemme på ulike spørsmål som utviklerne stiller miljøet, og dermed påvirke utviklingen.

Siste fra forsiden