Stort åpen verden-spill fra Xenoblade-skaperne

Nytt Wii U-spill byr på action med kamproboter.

Nintendo annonserte flere nye spill på sin E3-presentasjon i ettermiddag. Et av disse kommer fra Xenoblade-skaperen Tetsuya Takahashi, og er et massivt åpen verden-spill hvor spillerne får bekjempe store og eksotiske monstre både til fots og hjelp av kamproboter. Spillet ble presentert som X, men har tilsynelatende ikke fått noe endelig navn enda.

Det er anerkjente Monolith Soft som står for utviklingen, og spillet kommer til Wii U i 2014. Nintendo viste samme spill tidligere i år, men da holdt de kortene tett til brystet.

Vi har ikke fått spesielt mye informasjon om spillet enda, men i en lekker trailer ser vi blant annet hvordan kamproboten kan forvandle form underveis. På et tidspunkt fungerer den som et terrengkjøretøy, og på et annet flyr den akrobatisk rundt i lufta over de fargerike miljøene.

– Målet er å skape en stor, åpen verden som spillerne kan utforske sømløst. Teamet bruker sin erfaring fra Xenoblade for å oppnå dette målet, sa Nintendos Satoru Iwata under presentasjonen.

Xenoblade Chronicles fikk karakteren ni i vår anmeldelse, og ble beskrevet som et av de beste og mest gjennomførte spillene på mange år.

Mens vi venter på mer informasjon om dette Wii U-spillet kan du ta en titt på traileren. Den finner du under artikkelen.

Les også: Nintendo er skuffet over Wii U-salget

Kamproboter på Wii U.

Siste fra forsiden