Strategi blant stjernene

Nytt, stort romstrategispill kunngjort av Kalypso.

Romstrategispillene har fått en opptur de senere årene, og det er ikke lenge til Paradox lanserer det etterlengtede Sword of the Stars 2. Neste år kommer et nytt spill i sjangeren, denne gangen fra tyske Kalypso Media og Novacore Studios.

Den tyske utfordreren heter Legends of Pegasus, og som seg hør og bør gir det deg kontroll over et interplanetarisk imperium. Du må utforske verdensrommet, utvide imperiet ditt, utnytte ressursene du finner og utrydde fiendene dine.

Vi loves et «utrolig detaljert» 3D-univers, rike systemer for diplomati, økonomi, vitenskap og krigføring, muligheten til å designe egne romskip fra bunnen av. Spillet blander turbasert storstrategi med taktisk krigføring i sanntid, omtrent som Total War og Sword of the Stars.

Du får velge mellom tre distinkte raser og tolv spillbare fraksjoner, og leke imperialist i et levende og dynamisk univers hvor du ikke bare må forholde deg til data- eller menneskestyrte konkurrenter men også mindre, ikke-spillbare sivilisasjoner.

Spillet skal skilte med en omfattende enspillerkampanje og rike flerspillermuligheter, og utviklerne lover også støtte for spillerskapte oppdrag, miljøer og så videre.

Lanseringen skal finne sted i løpet av andre kvartal 2012. Du kan finne mer informasjon om spillet hos utviklerne, og det skal også vises på Gamescom, som går av stabelen denne uken.

Siste fra forsiden