Konkurranse

Vinn: Champions Online

Superhelt-MMO

Tre superheltspill og to måneder spilletid i premie.

Det massive onlinespillet Champions Online kom i salg for noen uker siden, og hva vi syns om spillet sålangt kan dere lese i vårt ferske førsteinntrykk. Spillet er utviklet av studioet bak City of Heroes, og baseres på penn-og-papir rollespillet Champions. Her får vi en ferden truet av gale vitenskapsmenn, romvesener og ondsinnede guder.

Et barslagsmål har beveget seg utenfor salongen.

Gjennom et fritt og dypt figurutviklingsverktøy kan spilleren skape akkurat den figuren de ønsker for å bekjempe ondskap og urettferdighet. Utover å velge utseende og klasse kan du også velge hvordan angrepene og kreftene dine skal se ut. Etterhvert får du også designe din egen erkefiende som følger deg gjennom eventyrene.

Alle kamper foregår i sanntid, og vi får spennende oppgjør som har mer til felles med slåss- og actionspill enn andre massive nettspill, samt mange varierte områder å utforske og kjempe i. Fokuset er rettet mot sosial spilling fremfor tidkrevende innhold.

Nå gir vi bort tre eksemplarer av dette PC-spillet, og én av vinnerne får 60 dagers gratis spilletid i tillegg til de 30 som følger med spillet. For å delta i trekningen må du som vanlig svare korrekt på disse spørsmålene:

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet og vinnerne er kåret.

Siste fra forsiden