Supersoldater på drapstokt

Tegneserien Hunter-Killer melder seg inn i spillverden.

Tenk deg at frykten virkelig tok overhånd under Den kalde krigen, og USA snekret på det ultimate hemmelige prosjekt uten noens viten. Se for deg at de avlet frem genetisk overlegne supersoldater med umenneskelige egenskaper. Visualisér deretter at de på et eller annet vis greier å stikke av, og ikke oppfører seg særlig bra. Den eneste løsningen er selvsagt å lage nye supersoldater til å jakte på første generasjon.

Tegneserien er utgitt av samme selskap som The Darkness.

Dette er bakgrunnen til tegneserien Hunter-Killer, som utgis av selskapet Top Cow Productions. De er nok mest kjente for å ha laget Witchblade og The Darkness, som også er tegneserier. Førstnevnte har en spillversjon på vei i disse dager, og sistnevnte får snart en oppfølger.

Nå blir også Hunter-Killer et spill til Xbox Live Arcade og PlayStation Network. Dette er det Eurogamer som kan fortelle oss. Utviklingen skal Zombie Studios stå for. De har tidligere laget Blacklight: Tango Down og det første Saw-spillet.

Det er litt uklart akkurat hva slags spill den kommende spillmatiseringen blir, men det skal hovedsakelig være et lagbasert actionspill. Spillet har fortsatt verken en utgiver eller et slippvindu, så det gjenstår å se når vi får mulighet til å ta en titt på dem.

Hunter-Killer utgis til Xbox 360 og PlayStation 3.

Siste fra forsiden