Take 2 registrerer GTA: San Andreas

Rockstar Games sitt eierselskap, Take 2, er nå i ferd med å registrere navnet GTA: San Andreas som et varemerke.

San Andreas er den eneste av byene i det første GTA-spillet som enda ikke har fått sitt eget spill, og etter at Rockstar avkreftet Sin City-ryktene, har teorien om at det neste GTA-spillet kommer til å bli basert i San Andreas blitt enda mer sannsynlig. Nå registrerer Take 2 varemerket GTA: San Andreas, noe som tyder på at de som trodde på San Andreas kommer til å få rett.

Mens Liberty City var en hypervoldelig utgave av New York City, og Vice City skulle forestille Miami, er San Andreas GTA sin versjon av San Fransisco. Navnet har de antakelig hentet fra San Andreas-forkastningen - en sprekke i jordskorpen som fører til at området over den er ekstremt jordskjelvtruet. Denne sprekken går praktisk talt rett gjennom San Fransisco.

Take 2 er også i ferd med å registrere navnene GTA 5 og GTA 6, noe som tyder på at de ikke er i ferd med å droppe GTA-serien på en stund. Det er kanskje ikke overraskende, men det som antakelig kommer uventet på de fleste er de to neste navnene på listen: GTA: Tokyo og GTA: Bogota.

Etter Sin City-ryktene ble det bekreftet at den planlagte utgivelsesdatoen for neste GTA-spill ikke er så langt unna Sin City-datoen Amazon listet på nettbutikken deres, altså 5. november. Med tanke på dette er det antakelig ikke lenge før Rockstar kommer med en offisiell kunngjøring i forhold til neste GTA-spill.

Siste fra forsiden