Taktikk og action under andre verdenskrig

Men of War: Assault Squad 2 byr på realistisk krigføring.

Den russiske spillutgiveren 1C Company har annonsert en oppfølger til det taktiske krigsspillet Men of War: Assault Squad. I likhet med de tidligere Men of War-spillene kombinerer Men of War: Assault Squad 2 elementer fra typiske sanntidsstrategispill med actionspill, og lar deg både kommandere styrkene dine rundt på slagmarken og ta direkte kontroll over dem om situasjonen krever det. Spillene i serien preges også av høy realisme og vanskelighetsgrad.

Assault Squad 2 skilter med forbedret grafikk, grensesnitt og kunstig intelligens, samt mange andre nyheter. Vi loves en rekke nye enspilleroppdrag, som vil levere alt fra omfattende trefninger med stridsvogner til snikeoppdrag der du styrer snikskyttere, og om du foretrekker flerspiller får du blant annet mulighet til å spille i massive kamper med åtte spillere på hvert lag.

Andre nyheter inkluderer fullstendig integrering av Steam-teknologier som Steam Cloud og Steam Workshop. Totalt skilter spillet med fem spillbare fraksjoner, og handlingen finner sted både vest og øst i Europa, samt i Stillehavet og Nord-Afrika. Det er som vanlig den andre verdenskrigen det hele dreier seg om.

1C forteller at Men of War: Assault Squad 2 skal lanseres i løpet av årets fjerde kvartal. DigitalMindSoft står for utviklingen. Stikk innom det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Les også vår anmeldelse av Men of War: Assault Squad.

Siste fra forsiden