Taktisk skyting med ArmA-motor

Iron Front sender oss tilbake til andre verdenskrig.

Deep Silver har kunngjort Iron Front: Liberation 1944, et taktisk krigsspill som bruker motoren vi kjenner fra Bohemia Interactives ArmA II: Operation Arrowhead.

Spillet foregår på østfronten, hvor sovjeternes Røde Armé endelig har oppnådd suksess i sin kamp mot tyske Wehrmacht.

Spillet har to kampanjer, en hvor du får kontroll over en tysk soldat og en hvor du spiller russer. Dermed blir Iron Front et av svært få andre verdenskrig-skytespill med en tysk enspillerkampanje. I den tyske kampanjen er målet å forsinke russernes frammarsj, mens den russiske kampanjen fokuserer på å bryte gjennom det tyske forsvaret.

Jeg vil ha en stridsvogn.

Med tanke på at spillet bruker motoren til ArmA II, sier det seg nesten selv at ting ikke bare foregår til fots. Du får nemlig krige med både stridsvogn og fly. Stridsvognene inkluderer Panzerkampfwagen VI (kjent som Tiger), Tiger II (Königstiger) og den russiske «Stalin-krigsvognen» IS-2. Flyene inkluderer Focke Wulf 190, Stuka og Petlyakov PE-2.

En annen ting vi er vant med fra ArmA-serien er flerspiller, og det får vi også i Iron Front. Spillet skilter med moduser som Capture the Flag og Attack and Defense, og naturligvis vil det selges med redigeringsverktøy som lar spillerne designe sine egne oppdrag.

Iron Front: Liberation 1944 utvikles av X1 Software og skal lanseres i løpet av fjerde kvartal 2011. Det kommer kun til PC.

Jeg vil også ha en slik lastebil.

Siste fra forsiden