Taktisk spionasje fra Don't Starve-skaperne

XCOM-aktige Incognita har fått tidlig lansering.

Skaperne av spill som Mark of the Ninja og Don't Starve, Klei Entertainment, har lagt ut en tidlig versjon av det neste prosjektet sitt for salg. Spillet heter Incognita, og er et turbasert, taktisk spill der du styrer en gruppe spioner som i ekte James Bond-stil må snike seg inn i bevoktede baser og stikke av med hemmeligheter.

Spillet benytter seg av en isometrisk synsvinkel og ser på mange måter ut til å minne om de taktiske kampene fra XCOM: Enemy Unknown. Du styrer spionene dine, som hver har ulike typer egenskaper og utstyr, rundt i dataskapte miljøer. Her må du unngå eller overvinne de forhåpentligvis intetanende vaktene på din vei mot målet.

Spillet er fortsatt i alfa-utgave, noe som betyr at det er lenge igjen før utviklerne planlegger å si seg ferdig med utviklingen. De som kjøper det nå får teste kjernemekanismene, og utforske ett enkelt nivå som genereres på nytt hver gang du spiller. Som vanlig med slike «early access»-lanseringer regnes kjøpet som en forhåndsbestilling av fullversjonen der du også får tilgang på spillet slik det er nå, samt stadige oppdateringer frem mot fullversjonen.

Planen er at spillet skal være ferdigutviklet i 2014, for Windows, Linux og Mac OS X. Spillet bruker Steam, men du kan for øyeblikket kun forhåndsbestille det direkte fra utviklerne. Du kan ta en titt på en video fra spillet under artikkelen.

Les også: Ny invasjon i XCOM: Enemy Within
Les også: Taktisk fremtidssport i Frozen Endzone

Slik fungerer spillet.

Siste fra forsiden