Sony vurderer betaling-PSN

Tar en Xbox Live?

Deler av PlayStation Network kan bli betalingstjeneste.

Onlinetjenesten PlayStation Network er i stadig utvikling. I går ble det klart at du snart vil kunne laste ned filmer på din PlayStation 3. Nå kommer nyheten om at du kanskje må være betalende medlem for å få tilgang på slikt innhold.

Dermed tar man muligens en Xbox Live, der tjenesten er gratis (men begrenset) for sølvmedlemmer mens de betalende gullmedlemmene får hele pakka.

Hvordan blir PSN i fremtiden?

– Sony Computer Entertainment vil øke sine salg ved å gi brukerne ny underholdning gjennom en kombinasjon av maskinvare, programvare, tilleggsutstyr og PlayStation Network, sier PlayStation-sjef Kaz Hirai ifølge en Sony-presentasjon.

Og han fortsetter:

– Dette gjelder spesielt i onlinemarkedet. Vi ser på muligheten til å introdusere en betalingsmodell. Her vil vi tilby premiuminnhold og tjenester, i tillegg til gratistjenesten vi har i dag.

Videre ble et også klart at PlayStation 3 skal få støtte for stereoskopisk 3D via en filoppdatering en gang i fremtiden. Man vil lansere flere 3D-spill i samme slengen, slik at spillere kan få en litt ny opplevelse – med 3D-briller på, vel og merke.

Siste fra forsiden