Tårnforsvar med mange muligheter

Kan Defense Technica hamle opp med Defense Grid?

Defense Technica er et spill der du må forsvare en base mot fiendens stadig mer iherdige forsøk på å sprenge den i luften. Heldigvis angriper fiendene langs forhåndsdefinerte ruter, og mener tydeligvis at den beste taktikken er å angripe på rekke og rad. Dermed kan du bygge opp ulike forsvarstårn på strategiske lokasjoner langs ruten deres, og forhåpentligvis sprenge dem i fillebiter før de når basen.

Spillet skilter med åtte forskjellige klasser forsvarstårn, som samlet gir oss over 40 ulike typer tårn som kan bygges. Disse kan skreddersys og oppgraderes underveis, slik at du får massevis av taktiske muligheter.

Forandringer underveis

Defense Technica skal ikke være like forutsigbart som mange andre spill i sjangeren. Underveis må du blant annet forholde deg til at været forandrer seg, at fiendene endrer rutene sine og til og med at de tredimensjonale spillmiljøene endres fullstendig. Fienden skilter med ni typer enheter, som alle har ulike styrker og svakheter.

Spillet utvikles hos koreanske Kuno Interactive, og gis ut av Devolver Digital. Lanseringen vil finne sted 10. oktober i år, og spillet kommer tilsynelatende kun til Windows. Du kan se hvordan det hele fungerer i en spillvideo under artikkelen.

Les også: Mer tårnforsvar i Defense Grid 2
Les også: Anmeldelse av Unstoppable Gorg

Tårnforsvar i 3D.

Siste fra forsiden