Team Fortress 2 får samarbeidsspill

Lei av å skyte vennene dine? Snart kan du samarbeide med dem i stedet.

Valve fortsetter å videreutvikle skytespillet Team Fortress 2, som per dags dato er et helt annet spill enn den versjonen som ble lansert sammen med The Orange Box i 2007. I fjor ble det for eksempel et såkalt «free to play»-spill, hvor både Valve og spillere tjener penger på å selge virtuelle ting til spillerne.

Nå får Team Fortress 2 en helt ny spillmodus, nemlig samarbeidsspill. Denne heter passende nok Mann vs. Machine, og lar deg og opp til fem venner forsøke å stoppe en horde med roboter. De ønsker visstnok å sprenge en bombe i et av hovedkvarterene til Mann Co., og det kan de jo selvsagt ikke få lov til.

Klarer de bragden? Les mer på Team Fortress 2-nettstedet.

Heldigvis angriper robotene i grupper, og mellom hver gruppe får du sjansen til å ta en liten pust i bakken samtidig som du oppgraderer figuren din og våpnene hans. Hvis du klarer å nedkjempe alle angrepsgruppene får du rikelig med belønninger for figuren din.

Vi loves mange ulike typer oppdrag, og flere forskjellige typer fiender. I likhet med i Left 4 Dead-spillene er flesteparten av robotene både dumme og dårlig bevæpnet, men på laget deres finner vi også flere spesialroboter. Flesteparten av disse ser ut til å være i alle fall delvis basert på de ulike spillbare klassene i Team Fortress 2, men det er også noen kjemper som utvilsomt vil kreve mye arbeid å ta ut.

Mann vs. Machine lanseres allerede i morgen, 15. august, for PC og Mac. Du får mer informasjon på det offisielle nettstedet.

Les også: Kan leve av Team Fortress 2
Les også: Anmeldelse: Team Fortress 2

Siste fra forsiden