Tegnefilmaktig eventyr fra Myst-veteraner

Lilly Looking Through er klarert for Steam.

Geeta Games er en spillutvikler dannet av en gruppe veteraner fra spillindustrien, inkludert flere som har jobbet med den populære Myst-serien. Nå arbeider de med et nytt pek-og-klikk-eventyr ved navn Lilly Looking Through, og spillet har allerede fått mye positiv oppmerksomhet.

Vinner av Intels spillkonkurranse

I forrige uke vant spillet kategoriene Best Adventure/Role-Playing Game og Best Art Design i Intels LevelUp-konkurranse, og dermed har det fått lov til å hoppe over Greenlight-prosessen på Steam. Det betyr at spillet vil komme ut på Valves digitale distribusjonskanal Steam, og denne lanseringen skal etter planen finne sted 1. november i år. Spillet blir tilgjengelig på Windows og Mac OS X-baserte datamaskiner.

Utviklerne har vært hemmelighetsfulle om handlingen spillet sitt, men det er et tegnefilmaktig eventyr som følger ei jente ved navn Lilly. Når hun tar på seg et par mystiske briller havner hun i en annen verden, og nå forsøker hun å «omskrive fortiden, forandre nåtiden og låse opp det ultimate mysteriet», ifølge utviklerne. Eventyret skal ta henne gjennom varierte miljøer fulle av magi og underverker.

Lilly Looking Through er forøvrig ikke det eneste Level Up-spillet som har fått Steam-distribusjon. Totalt ble ni spill akseptert gjennom konkurransen. To av dem, hjernetrimmeren Perfection og actionspillet Assault Android Cactus, har allerede dukket opp på tjenesten.

Les også: Anmeldelse av Memoria
Les også: Anmeldelse av Myst IV: Revelation

Den offisielle traileren for Lilly Looking Through.

Siste fra forsiden