Teller Bethesda ned til en Fallout 4-annonsering?

Mystisk side dukket opp på nettet.

Spillverdenen elsker nedtellinger, og nå har vi fått enda en som vi kan kose oss med. Et mystisk nettsted ved navn thesurvivor2299.com har nemlig både nedtelling og morsekode i bakgrunnen, som begge peker på datoen 11. desember 2013.

Pip, pip, pip!

Hva så? Vel, snushaner på nettet har funnet ut at denne siden ser ut til å være registrert av Zenimax Media. Dette er selskapet som eier Bethesda Softworks, studioet bak det postapokalyptiske rollespillet Fallout 3. «The survivor», altså «overleveren» høres passende postapokalyptisk ut, og det er i tillegg funnet referanser til Fallout i sidens kode.

Ødemarken kaller.

Den rådende teorien er med andre ord at nedtellingen peker mot en annonsering av Fallout 4.

Ifølge IGN er det imidlertid noen tekniske småting som får folk til å stusse – det virker rett og slett ikke som Zenimax har brukt samme prosess for å registrere nettstedet som de har brukt tidligere, og dermed tror enkelte at det hele kan være en slags spøk som noen andre står for. Det er ikke lenge siden vi ble lurt til å tro at Valve hadde registrert merkevaren Half-Life 3 i Europa, så det kan godt lønne seg med en viss dose skepsis.

Samtidig har nettstedet IGN spurt Bethesda om merkevaren er deres, og det har de ikke ønsket å svare på. En skulle tro at hvis de ikke hadde noe med det å gjøre, ville det smarteste være å bare si fra om det med en gang.

Vi har allerede fått indikasjoner om at Fallout 4 kan være på vei, blant annet fra skuespilleren Erik Todd Dellums. Han spilte radioverten DJ Three Dog i Fallout 3, og har twitret at han kom til å spille samme rollefigur på nytt.

Bethesdas forrige rollespill var The Elder Scrolls V: Skyrim, som kom i 2011. Vi var svært begeistret, og kronet spillet med en sjelden tier. Fallout-seriens forrige utgivelse var det Obsidian Entertainment som sto for, og også det spillet fikk ros på Gamer.no.

Siste fra forsiden