Telltale lokker med mer The Walking Dead

Vi får noe nytt før sesong 2 går av stabelen.

Ifølge IGN pønsker Telltale på å gi ut mer The Walking Dead-innhold allerede før de sparker i gang sesong 2 av zombieeventyret. Det fortalte sjefsforfatter Gary Whitta i en episode av nettvideoshowet Up at Noon.

Whitta kunne ikke si stort om hva dette innholdet er, og kunne ikke si noe om hvordan det nye innholdet knyttes sammen med sesong 1 eller 2.

Grunnen til at Telltale slenger ut noe nytt i mellom slagene skal være etterspørsel. Det nye innholdet skal først og fremst stilne sulten etter sesong 2 – fortsettelsen er nemlig visst nok et godt stykke unna enda.

The Walking Dead satte sine spor i 2012.

Telltales episodiske zombiefortelling tok spillverdenen litt på senga i fjor, med det mange mente var årets beste opplevelse. Det fem episoder lange spillet bydde på et brutalt drama som utfoldet seg ulikt ut fra spillerens valg. Ofte stod det om liv og død for figurene.

Godt likt

The Walking Dead figurerte også hyppig på Gamer.nos årskåring, samt lesernes egen kåring over hva som festet seg i 2012. Redaksjonen stemte spillet høyt oppe på enspilleropplevelseskåringen, og lot det gå av med storeslem i kåringen av beste historie. Leserne var ikke snauere, og kronet også spillet som 2012s beste historie.

Les også: Telltale drømmer om Star Wars Les også: Activision jobber med The Walking Dead-skytespill

Siste fra forsiden