Telltale med Law & Order-spill

Krimserien spillmatiseres av Sam & Max-utvikleren.

Den amerikanske spillutvikleren Telltale Games har svært mange jern i ilden. Blant annet jobber de med spill basert på tegneserien The Walking Dead og den klassiske eventyrspillserien King's Quest. Nå er det også klart at de har vært opptatt med en episodebasert spillserie basert på TV-serien Law & Order.

Serien deres heter Law & Order: Legacies, og de to første episodene vil debutere på iOS allerede 22. desember. Kriminaletterforskerspirer på PC og Mac får dem tidlig neste år.

Kjent ansikt?

Law & Order: Legacies vil la oss løse mysterier sammen med etterforskere fra både Law & Order og Law & Order: SVU. Lennie Brisco, Rey Curtis og Jack McCoy stiller fra Law & Order, mens Olivia Benson representerer Law & Order: SVU.

I tillegg til å samle bevis som etterforsker får vi føre saken som aktor i retten når den kommer så langt. Telltale lover at valgfrihet og moral skal spille en viktig rolle, og at valg spillerne tar underveis vil få konsekvenser senere.

Pressemeldingen sier ikke noe om hva slags grensesnitt vi kan se frem til. Med tanke på at spill for iPad og iPhone spilles på trykksensitiv skjerm og PC og Mac-spillere gjerne bruker mus er det kanskje grunn til å tro at det er snakk om et tradisjonelt pek-og-klikk-grensesnitt i stedet for det håndkontrollerfokuserte systemet Telltale bruker i spill som også kommer til konsoll.

Telltales forrige utgivelse var det omdiskuterte Jurassic Park: The Game.

Siste fra forsiden