Telltales Batman-spill ankommer Switch i november

Eventyret henger seg på en svært travel måned for hybridkonsollen.

Telltale Games

Den innledende sesongen av Telltale Games' Batman-eventyr kommer til Nintendo Switch den 17. november. Det bekreftet utvikleren onsdag på Twitter.

Telltale satser på Nintendo Switch.
Telltale Games

Switch-utgaven ble først kunngjort i august, som en del av Telltales satsing på hybridkonsollen. Neste ledd blir lanseringen av Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series, men når det kan ventes er foreløpig ikke avslørt.

En annerledes Batman-fortelling

Batman – The Telltale Series, som opprinnelig ble lansert i august 2016, utforsker den velkjente helten på en litt annen måte enn den vi er vant til. I stedet for å løpe rundt å banke opp skurker uten noen bekymringer, tar Telltales fortelling opp mer menneskelige problemstillinger, med delt fokus på Batman og Bruce Wayne.

I kjent Telltale-stil byr spillet på vanskelige valg og ofte tøffe konsekvenser. Disse må spillere navigere som best de kan, på sin vei gjennom en historie vår anmelder likte svært godt:

Livet er ikke bare enkelt for Bruce Wayne.
Telltale Games

– Batman – The Telltale Series er et godt spill med en av de beste Batman-historiene på lenge. Telltale tar store sjanser med Batman-universet, noe som gjør spillet til en engasjerende og spennende opplevelse. I begynnelsen kan det føles som om man kun fyller en forhåndsbestemt rolle, men etter hvert blir det åpenbart at det faktisk er mye som står på spill for Bruce Wayne. Telltales nå etter hvert så etablerte måte å lage eventyrspill på passer perfekt for det grumsete, moralske landskapet en figur som Batman/Bruce Wayne beveger seg i, skrev Petter Lønningen.

Stor Switch-måned

Telltales Batman føyer seg til en liste med storspill som finner veien til Switch-konsollen i løpet av den neste måneden. Kalaset sparkes i gang den 27. oktober med Super Mario Odyssey, og byr på et gjensyn med alles favorittpinnsvin i Sonic Forces den 7. november.

Deretter går turen til helvete i Doom 10. november, mens vordende detektiver får løse krimgåter i L.A. Noire den 14. november. 17. november kommer altså Batman-eventyret, samme dag som vi endelig får kaste oss over Switch-versjonen av The Elder Scrolls V: Skyrim.

Telltales Batman-saga fortsetter.
Les vårt førsteintrykk av sesong nummer to »

Siste fra forsiden