Terraria hakker sin vei mot butikkhyllene

Én million solgte spill feires med en håndfast samlerutgave.

Skapelse har vært et gjennomgående konsept for mange av de siste årenes mest populære indiespill. Blant annet Terraria, et enkelt og koselig sandkassespill i 2D-stil hvor mye av fokuset også ligger på å utforske den digre verdenen du har foran deg.

Spillet har allerede solgt over én million eksemplarer via Internett, og utgiver Merge Games feirer det med en helt ny samlerpakke. Den fysiske versjonen av spillet utgis visst 16. mars, og skal koste i underkant av 200 norske kroner, ifølge Eurogamer.

Det er rundt tre ganger så mye som Steam-versjonen går for i skrivende stund, og man betaler blant annet for en nøkkelring, en plakat, samlekort og en eksklusivt, uspesifisert gjenstand inne i selve spillet.

Grunnpremisset for Terraria kan nok minne litt om Minecrafts overlevelsesmodus, idet at alt starter med at man må samle ressurser og bygge et hus for å overleve natta. Her ser man derimot alt fra siden, og det er adskillig større fokus på en rikere fiendefauna, utstyrsutvikling og en stadig overraskende spillverden.

Siste fra forsiden